Jaarverslagen

2022

In 2022 zijn er weer mooie dingen ontstaan en ontwikkeld in ons wees(t)huis Anak Sumatera in Dolok Masihul op Sumatra.

Lees wat er bereikt is in 2022.

2021

Het jaar 2021 is het jaar van vooruitgang maar we hebben ook tegenslag gekend. Onze stichting is keer en keer op de proef gesteld maar wij zijn er als een team heelsterk uitgekomen. We hebben veel geleerd van onze ervaringen, en groeien naar een betere structuur. Er is veel gecommuniceerd en veel aandacht aan besteedt. We zijn erg dankbaar voor de hulp van onze donateurs en jullie steun in de periode dat jullie hulp erg nodig was. Lees wat er bereikt is in 2021.

Overige jaarverslagen

Tante Annie had als kind al een droom: een thuis voor de straatkinderen van haar dorp, Dolok Masihul. Haar familie gaf haar een stuk land te beschikking waar ze sinds 2016 werkt aan het realiseren van haar droom. In de jaarverslagen van de stichting Anak Sumatera leggen we verantwoording af van haar en ons werk.

Beleidsplan

Meerjarenplan Anak Sumatera 2020 tot 2023

In het ‘Meerjarenplan 2020-2023′ van Stichting Anak Sumatera zijn de plannen rond het wees-thuis opgenomen voor de komende 3 jaar. Het meerjarenplan geeft antwoord op vragen als:

  • Wie organiseren de activiteiten van de Stichting in Nederland en in Indonesië?
  • Hoeveel kinderen wonen er nu in het wees-thuis en hoeveel in 2023?
  • Hoeveel kost dat en wie financiert dat?

Je bent van harte welkom om samen met ons de straatkinderen in Sumatra te helpen aan veiligheid nu en in de toekomst. Graag horen we jouw reactie op onze plannen en – als je wil – zoeken we de samenwerking op. Mail ons: contact@anaksumatera.org.