Nieuws2019-10-08T22:04:19+02:00

Nieuws

Op naar Sumatra…

Op het Indische feest in oktober, hebben Marcel Zijlstra en zijn partner Runa de veiling gewonnen: Ze gaan 3 weken mee naar Sumatra begeleid door Tante Annie. Ze zullen kinderen ontmoeten, kijken hoe het staat met de bouw van het weeshuis, en genieten van Sumatra en de Indonesische keuken en cultuur. De koffers zijn gevuld met cadeautjes voor de kinderen. John’s koffer echter niet. Daar zit gereedschap in voor het aanleggen van elektriciteit...

januari 29th, 2020|

Hoera: Kringloop Den Haag steunt Stichting Anak Sumatera!

Kringloop Den Haag zorgt dat vele gebruikte tv’s, kasten en andere huisraad wordt gerepareerd, verkocht of naar de afvalscheiding gaat. De 250 medewerkers in 8 winkels voorzien zo veel mensen van goede spullen. Elke jaar kiezen medewerkers welk nieuw goede doel ze willen sponsoren. Stichting Anak Sumatera mocht presenteren en… won! Beste mensen van De Kringloop Den Haag: dank jullie wel namens de kinderen van Anak Sumatera!

januari 17th, 2020|

De eerste sportdagen

Tante Annie is weer bij de kinderen in Sumatra. Ze nodigt de kinderen van Dolok uit voor een toernooi tussen teams van de omliggende dorpen. Ze gaan de competitie aan in onder andere zwemmen en voetbal. Ongeveer 150 kinderen doen mee. Zowel de winnaars als de verliezers zijn voldaan na afloop. Dit is zeker een activiteit om te herhalen!

november 18th, 2019|

Geslaagd feest, blije bezoekers!

Afgelopen zaterdag kwamen er ruim 80 bezoekers naar het Indische feest. Iedereen heeft genoten van de modeshow, muziek en het lekkere eten. Tante Annie stelde iedereen op de hoogte van de huidige stand van de bouw van het weeshuis. De totale opbrengst van de veiling, loting en giften was ruim boven verwachting. Alle bezoekers hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage en graag tot de volgende keer!    

oktober 16th, 2019|
Go to Top